Válással járó változások

Ennek az élethelyzetnek a változásai sajnos sok veszteséget hordoznak magukban. Hátrahagyjuk a közös otthont, az egykori szerelmet, a biztonságot, a közös történeteket és barátokat, az ideális párkapcsolat meggyűrődött képét. 

A válás hosszas folyamat, már magáig a döntésig való eljutás is eltart általában egy évig, és a jogi rendezés és az életkörülmények átalakítása után még minden családtag barátkozik egy ideig az új helyzettel. Mégis egy ponton elkezdünk bízni benne, hogy hátrányból indulva, a sok lemondás mellett is lehet még teljes az életünk. 

"A válás, akármilyen békében, egyetértésben történik is, komoly törés egy család életében, számos veszteséggel jár együtt."

Mikor és hogyan segíthetek? 

Ebben a folyamatban és az új élethelyzetben lehetnek olyan elakadások, kérdések, melyekben egyedül nem sikerül megoldásra jutni, például mit tehetek azért, hogy kevésbé sérüljenek a gyerekek a válás során vagy hogyan ne legyek magányos. Ilyenkor jöhet jól a szakemberrel történő segítő beszélgetés, ahol meg lehet osztani ezeket az érzéseket, gondolatokat, félelmeket, és megtalálni a legjobb megoldást.

Ha segítségre van szükséged a válás okozta változások elfogadásában és feldolgozásában, ha szeretnél megerősödve nekivágni saját utadnak, akkor keress meg. 

Telefonszám: +36705308489 

Email: info@csikosdora.hu 

Add meg itt a címsor szövegét