Párkapcsolati kérdések

Egy jó párkapcsolat életünk kiteljesedését jelentheti, de legalábbis fontos erőforrást, töltődést jelenthet, ha van valaki, akivel meg lehet élni a szerelem minden lépcsőjét a szenvedélyes kezdetektől az életre szóló társakká válásig. Ha mégsem így alakul, akkor vagy beletörődünk abba, hogy ezen a téren nem tud egészen teljes lenni az életünk vagy megkeressük a történetünkben azokat a pontokat, amiken változtatni kell és amiken tudunk is változtatni.  

Mindannyiunknak megvan az egyéni történetünk a szerelemről, és ez nem mindig esik egybe azzal a vágyott képpel, ami számunkra a teljességet, a boldogságot jelenti.

Mikor és hogyan segíthetek?

A segítő beszélgetésen nem párterápia történik, hanem az egyéni benyomásaid, érzéseid, tapasztalataid alapján igyekszem megmutatni egy új látószögből a párkapcsolati működésedet, történetedet, ám nem megítélve, hanem teljességgel elfogadva azt.

A változás itt nem feltétlenül azt jelenti, hogy kilépsz a kapcsolatodból, hanem inkább egy mélyebb megértést hoz saját magadról, ami után tudatosabban állsz hozzá vágyaidhoz, céljaidhoz és kapcsolódásaidhoz. 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél segítséget a változáshoz, keress meg még ma! 

Telefon: +36705308489 

Email: info@csikosdora.hu