Munkahelyi kihívások

A munkánk életünk meghatározó szelete, és azok a kihívások, amikkel a munkahelyünkön szembesülünk komoly dilemmákat okozhatnak, rossz illetve jó értelemben véve is.

Jó itt nekem? Megbecsülnek eléggé? Vajon kérhetek-e fizetésemelést vagy éppen másik munkakört? Jelentkezzek arra a képzésre, amivel olyan régóta szemezek? Mit jelent számomra a beígért előléptetés? Hogyan ne vállaljam túl magam? Hogyan lehetnék határozottabb a főnökömmel vagy a kollégáimmal szemben?

Ha nem érezzük a helyünkön magunkat vagy folyton ugyanazon a kérdésen rágódunk, akkor ennek a feszültsége rengeteg energiát vesz el tőlünk a mindennapokban, és így nem sok örömet okozhat a munka, még ha a kezdetekben szerettük is.

Munkánk során gyakran kerülhetünk kihívások elé, amit általában stresszként élünk meg. Hogy emiatt ne éljünk folyamatos feszültségben, meg lehet tanulni kívülről ránézni ezekre a helyzetekre és úgy keretezni őket, hogy minél kevesebb nehézséget okozzanak.

Mikor és hogyan segíthetek?

Ha fejlődni szeretnél abban, hogy a jelenlegi munkád hogyan elégíthetné ki jobban az igényeidet vagy szeretnél ránézni objektíven a lehetőségeidre, akkor engedd, hogy a segítő beszélgetés bizalmi légkörében minden kérdés, kétség és érv hangosan megfogalmazódjon, és könnyebb legyen kiválasztani további utadat a hivatásodon, szakmádon belül. 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél segítséget a változáshoz, keress meg még ma! 

Telefon: +36705308489 

Email: info@csikosdora.hu